Op 5 Februari om 7.00 ‘s morgens reden Pascale en Ronny op uitnodiging van Pascale naar de Eekhoornhut in Gerhagen, Tessenderlo. Daar aangekomen en betaald en na een kleine wandeling met de vriendelijke eigenaar kwamen wij aan bij de Hut. Na een kleine briefing konden wij beginnen met het voeder te leggen op strategische punten op het terrein, nadat wij onze wapens hadden vastgeklikt in de Hut, konden wij beginnen schieten op alles wat bewoog, zo hebben we toch een prachtige verzameling eekhoorns, spechten, gaaien, vinken, boomklevers en mezen kunnen verzamelen. Na een uurtje of 4 waren alle eekhoorns geliquideerd, en konden wij voldaan terug naar huis, na een tussenstop voor een warme Choco.

Klik op de afbeelding om te vergroten

2 Comments »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.