De dag begon heel goed met Marij, Daniella, Pascale die de zaal hebben aangekleed en gezorgd hebben dat het gezellig was (waarvoor mijn eeuwige dankbaarheid en nog nen dag of 3 erbij want ik had dat niet gekund). En Pascale heeft dan nog “de commissies” gedaan ook!

Daniella heeft daarnaast ook half haar kleerkast en keuken meegebracht om te zorgen dat we een boerenstebuiten leuke fotoshoot hadden. Ze is er nog maar juist bij en de goede ideeën vliegen al in het rond!

We kenden hierbij ook enkele tegenslagen zoals de servethouders die maar twee servetten bleken te bevatten. Ons aller geliefde leider Jan V deed toen wat leiders plegen te doen en kwam moedig en gedurfd tussen door in ware a-team stijl naar den Action te rijden en ons de reddende voorraad te gaan halen.

Maar zeker zo belangrijk: Jan heeft voor ons gezorgd dat er bij den Akker een waar feestmaal bereid is en dat dat ook nog eens tot bij ons geraakte. Ook hiervoor een warm applaus!

Ludo heeft voor ons brood gezorgd en dat in ware jesus-stijl doen verschijnen op onze tafels. Niemand heeft dat gezien maar hij heeft het wel gedaan.

Jan J heeft in alle stilte voor de …. gezorgd en de papierwinkel gedaan. Hij was ook de eerste die op de foto ging en heeft het ijs daarmee gebroken voor de rest. Zoveel moed en zelfopoffering verdient een pluim. Of zelfs een dikke bos veren!

Maar spijtig genoeg komen aan alle goede dingen een eind en toen was het feest gedaan en ontstond er een ware wervelwind aan opruimers, afwassers, pintenverzamelaars en wegdragers. Aan iedereen een dikke merci om mee op te ruimen en af te wassen! Zonder jullie en jullie wederhelften, die meer dan de handen uit de mouwen gestoken hebben, had dat niet gelukt.

Dank jullie wel voor een toffe plezante, warme, gezellige avond. Zoals ze dat zeggen: Da pakt ne mensch.

Indien je alle foto’s wenst te zien, klik op de volgende link https://difodess.com/breugelfeest-foto/

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.