Voor professionele koeling: https://www.bruyninckx-koeling.be/

Voor ons uitgebreid gamma van elektro audio en video: https://www.selexion-bruyninckx.be/nl

In het jaar 1947 werd Gebroeders Bruyninckx in Balen opgericht, door moeder Bruyninckx en haar 2 zonen Jos en Maurice. In het begin was hun aanbod uitsluitend beperkt tot kachels en ijzerwaren, doorheen de jaren is hier echter verandering in gekomen en is het aanbod bij Elektro Bruyninckx sterk gegroeid. Ze zijn een onmisbare schakel geworden in Balen en omstreken voor wie op zoek is naar kwaliteitsvolle elektro producten.

Verder hebben ze nog de leveringsdienst en service uit de goede oude tijd en een eigen hersteldienst!

Elektro Bruyninckx voorziet de klant van een ruim aanbod aan elektrotoestellen. Dit gaat van verschillende soorten kachels, televisies ,oled, wasmachines, … tot allerhande kleine huishoudtoestellen. Het aanbod bestaat steeds uit de meest recente modellen en kwaliteitsvolle merken. In totaal zijn hun producten beschikbaar in meer dan 50 verschillende merken:Miele, Liebherr, Samsung, LG, Philips, Beko, Braun en Bosch zijn hier enkele van. Ook voor B2B bedrijven hebben zij een aanbod. Zo kunnen bedrijven bij Elektro Bruyninckx terecht voor een professionele koeling, een koeltoog, een barkoelkast en noem maar op!

Hersteldienst

Naast de verkoop van allerlei elektro kan je bij Selexion Bruyninckx ook je toestellen nog laten herstellen. In deze wegwerp maatschappij zal onze firma al het mogelijke doen om je toestel alsnog te repareren. Pas als het echt niet meer kan hersteld worden stellen wij u een nieuw toestel voor aan de beste condities!


Leverdienst

Heb je niet het nodige vervoer om de nieuwe spullen bij jouw thuis te krijgen? Geen nood! Elektro Bruyninckx kan ook aan huis leveren. Dit gebeurt steeds door hun eigen mensen met het nodige vakmanschap. Wij installeren gratis jouw televisie, wasmachine, … (in een straal van 25 km) en nemen je oude toestel terug mee!
Ook inbouwtoestellen en kachels worden aan huis geplaatst, dit wel tegen betaling maar steeds aan zeer democratische prijzen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.