Op 14 december was een uitstap gepland om de ervaringen van onze workshop Basisfotografie van 12 december in de praktijk om te zetten. Spijtig genoeg was het weer een grote spelbreker en moesten we uitwijken naar een andere locatie. Daar aangekomen werden alle vragen nogmaals beantwoord door onze Maarten en werd er duchtig geëxperimenteerd. Later op de dag klaarde de hemel op en konden we toch nog enkele zonsondergang shoots nemen. Al bij al was het een geslaagde dag en hebben we allemaal veel bijgeleerd. Onze nieuwe leden waren zeker tevreden en graag nog een dankwoordje voor Maarten die dit alles mogelijk maakte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.