Fotosalon ….,Corona, de grote spelbreker van 2021…, Of toch niet ?

Doordat corona ervoor zorgde dat het binnen-fotosalon niet kon doorgaan, werden we genoodzaakt om alternatieven te bedenken. Na lang wikken en wegen, na lang plannen en vergaderen, na lang zoeken en overwegen, is er dan ons eerste openlucht-fotosalon gekomen.

We hebben speciale fotoborden besteld, die tegen weer en wind kunnen, deze mochten blijven buiten staan gedurende de hele tentoonstelling. Ons eerste buitensalon hebben we georganiseerd in de tuin van de Pastorij van Dessel. Een zeer mooie locatie, met zicht op de oude Pastorij, waar vele Desselaars zelf nog nooit geweest waren trouwens. Onze bedoeling was om met Pinksteren en de bijhorende kermis, onze tentoonstelling te openen. Helaas gooide corona hier ook roet in het eten en was er geen kermis. Onze tentoonstelling mocht echter wel doorgaan en daar waren we heel blij om.

Vrijdag 21 mei 2021 was de officiële opening, Burgemeester en schepenen waren aanwezig. Onze voorzitter, gevolgd door de Burgemeester hebben een mooi woordje gedaan waarna de tentoonstelling geopend was. Zaterdag gooide het weer echter roet in het eten en moesten we de deuren al dicht doen. De weekends erna is het vrij goed gebleven en hebben we heel wat bezoekers gehad.

We zijn ook blij met de vele positieve commentaren die we kregen, de mensen waren aangenaam verrast door onze fotoclub en de foto’s die we maken.

Ook aan de drone-opnames voor 750jaar Dessel hebben we meegedaan, met een tekst op straat en vlaggetjes tussen onze foto’s. Je kan dit alles terugvinden op de website van de gemeente Dessel.

Al bij al zijn we blij met dit openlucht-fotosalon en we hopen dat we dit in de toekomst nog kunnen organiseren.

Zie hieronder voor foto’s van de getoonde werken, de opbouw en een overzicht vanuit de lucht genomen foto’s van onze drone fotograaf Eric.

De Drone Beelden

De Opbouw en Receptie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.