Op vrijdag 29 maart 2019 trokken de fotografen van Difodess de nacht in zoals dat mag heten. Gewapend met statief en camera en onder begeleiding van nachtraaf Jan Caers werd er hard gewerkt, gesproken over in- en opstellingen, getest en geprobeerd, gevloekt en gejuicht. Geen moeite bleef gespaard in de jacht naar het perfecte beeld. Er werd veel geleerd en nog veel meer plezier gemaakt.

Uiteindelijk kwamen onze fotografen moe maar voldaan terug bij elkaar. De buit was binnen. De nacht gevangen en op gevoelige plaat vastgelegd. Een stukje romantiek dat nooit meer verloren zal gaan en voor altijd bewaard zal blijven in de camera’s en de gedachten van onze “beeldenmakers”.

De statieven werden opgeborgen en de warme geneugten van een cafétafeltje opgezocht. Onder de zachte begeleiding van een trappist en een tas koffie werden de avonturen van de afgelopen uren besproken en men zag dat het goed was.

Een geslaagde uitstap die zeker voor herhaling vatbaar is!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.