Op vrijdag 29 maart 2019 trokken de fotografen van Difodess de nacht in zoals dat mag heten. Gewapend met statief en camera en onder begeleiding van nachtraaf Jan Caers werd er hard gewerkt, gesproken over in- en opstellingen, getest en geprobeerd, gevloekt en gejuicht. Geen moeite bleef gespaard in de jacht naar het perfecte beeld. Er werd veel geleerd en nog veel meer plezier gemaakt.

Uiteindelijk kwamen onze fotografen moe maar voldaan terug bij elkaar. De buit was binnen. De nacht gevangen en op gevoelige plaat vastgelegd. Een stukje romantiek dat nooit meer verloren zal gaan en voor altijd bewaard zal blijven in de camera’s en de gedachten van onze “beeldenmakers”.

De statieven werden opgeborgen en de warme geneugten van een cafétafeltje opgezocht. Onder de zachte begeleiding van een trappist en een tas koffie werden de avonturen van de afgelopen uren besproken en men zag dat het goed was.

Een geslaagde uitstap die zeker voor herhaling vatbaar is!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.