Zondag 17 maart 2019 werden de deuren van de gemeentelijke diensten opengezet. Zes leden van fotoclub DiFoDess namen hun foto materaal ter hand om ontluisterende foto’s te maken van deze dag. In de voormiddag genoten de personeelsleden van een lekker ontbijt. Nadien zorgde cabaretgroep Het Grote Oor voor muzikale ontspanning.

Desselaars en andere geinteresseerden waren in de namiddag welkom op het gemeentehuis De Plaetse, het OCMW gebouw De Pastorij, het oude gemeentehuis, kinderopvang De Speelplaneet en voor de dorstigen was een café voorzien in de refter van basisschool De Kangoeroe.

Was uw kind geslaagd in het rijexamen op de speelplaats? Dan kon het rijbewijs zelf worden opgemaakt, inclusief foto, op het gemeentehuis. Maar kinderen werden ook getrouwd in het oude gemeentehuis en de volwassenen zochten de juiste antwoorden in De Pastorij. In de nabijheid van de oude Campina-brouwketel werd naarstig op de fiets geduwd voor een lekker fruitsapje. Dit en nog veel meer viel er te beleven.

Tegen 16h00 stroomden de liefhebbers van muziek toe in de refter van De Kangoeroe voor het optreden van Het Grote Oor. Met een muzikale lach en traan werd deze mooie dag afgesloten.

Hier een kleine greep van de genomen foto’s die dag, klik op de foto om te vergroten.

Dit is maar een kleine greep van de foto’s die op die dag genomen zijn. Meerdere foto’s komen hier later nog, dus kom zeker nog eens terug kijken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.