steelhorseOp zaterdag 9 juni waren we zeer voltallig aanwezig (Tiny, Jan C, Jan J, Ludo, Bart, Pim, Alois en Yves) op het  Stedelijk moto-cross Centrum te Lommel. Het was een zeer warme dag en het leek dat er niet veel piloten aanwezig gingen zijn. Toch rond 14:00 werd  het wat drukker en konden we starten. Eerst nog wat technische uitleg en dan maar het parcours op om te starten.  We werden enkele keren goed bedolven onder een wolk zand die deze crossers achter lieten wanneer ze ons passeerden. Rond 15 uur was het tijd om een lekker pintje te gaan drinken om onze dorst te lessen en de eerste beelden te kunnen bekijken en ervaringen te delen. Het was een zeer goede sfeer, iedereen was uitbundig aan het scrollen op de display’s van de camera’s en Pim had al direct een lading foto’s naar zijn GSM gestuurd om te delen via WhatsApp.

Rond 16:30 werd de foto-tocht stopgezet en werd er in de cafetaria nog duchtig na gediscussieerd met een drankje. Rond 17:30 was iedereen terug naar huis met een lading SD kaartjes die vol staan, lege batterijen en stoffige camera’s die thuis een grondige poetsbeurt moeten krijgen. Nu nog alles verwerken en dat zal zeker ook zijn tijd nemen.

Het was een geslaagde uitstap en voor herhaling vatbaar.


De eerste foto’s zijn binnen, er komen er nog aan.

The first photos are in, there are still more to come.

Als u foto’s wenst, gelieve het contact formulier te gebruiken en eventueel te vermelden welk nummer van het cross machine of fotonaam/nummer of eender welke indicatie. Wij verzamelen al de foto’s en versturen die via WETRANSFER. De foto’s zijn ook beschikbaar later op https://www.flickr.com/photos/difodess/albums/72157692551128320 en kunnen daar ook gedownload worden.

If you want pictures, please use the contact form en specify the nummer of the cross bike or picture name/number or any other indiciation. We will collect all pictures en mail them to you via WETRANSFER. The pictures will also be available on https://www.flickr.com/photos/difodess/albums/72157692551128320 and can be downloaded from this site too.


Voor de foto’s van Yve Minnen, klik hier: Motocross Lommel – Yve Minnen

Voor de foto’s van Jan Jacobs, klik hier: Motocross Lommel – Jan Jacobs

Voor de foto’s van Jan Caers, klik hier: Motocross Lommel – Jan Caers

Voor de foto’s van Alois Van Echelpoel, klik hier: Motocross Lommel – Alois Van Echelpoel