Een mooie herfstdag die 6de november 2018. Het vroege vertrek om 5:30 was wat minder en Dirk pikte eerst Alois op, dan  Yves en als laatste de Jan in Lommel. Daar gingen we de Noord-Zuid verbinding op richting E313 naar de Ardennen.
Eens voorbij Luik kwam de zon op en wat een prachtige kleuren aan het firmament. Spijtig genoeg geen mogelijkheid om eens te stoppen op de E40 daar.

Eens in Solwaster aangekomen hebben we de wandelschoenen aangetrokken, het fototoestel klaar en vertrekken maar. De routebeschrijving was duidelijk maar de markering waar we moesten starten,  was een ander paar mouwen.

De wandeltocht bleef ook spannend omdat de aanduidingen te wensen overlieten. Gelukkig had Yves een GPS/Kompas bij. Het was precies dat de Walen wilden dat we onze zolen eraf zouden lopen en dat is ook gebeurd.  Dirk vatte dat te letterlijk op en heeft zijn schoenen met losgekomen zolen in Solwaster in de vuilbak gekieperd.

Alles zat mee behalve de bewegwijzering en we hebben zo fantastisch gewandeld, aardig wat gefotografeerd en ook mekaar wat beter leren kennen….

Tenslotte nog van een smakelijke afsluiter genoten in een toffe Limburgse brasserie in Houthalen en iedereen is weer goed thuisgekomen.

Zeker voor herhaling vatbaar!  Ik kijk er alvast naar uit!!

Hier wat foto’s van Alois

Hier wat foto’s van Yves

Hier wat foto’s van Jan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.