DMs Kempen 002a

Op woensdag 9 mei 2018 gingen Pim, Ludo, Dirk en Alois op fototocht naar een dorp in de Kempen om een zeer oud gebouw te ontdekken en te fotograferen. Het gebouw heeft een lange geschiedenis en was ooit een brouwerij, de huidige voorgevel stamt vermoedelijk uit 1860. Het was een zeer leerrijke en interessante uitstap om met verschillende aspecten van compositie en licht aan het werk te gaan. We hebben behoorlijk wat shots kunnen maken, hierbij een overzicht van onze uitstap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.