Onze fotoclub staat voor creativiteit en wil een eigen invulling geven aan fotografie. We inspireren en laten ons inspireren. We besteden aandacht aan kwaliteit, compositie, afwerking, eigen stijl,… zonder het extreme op te zoeken.

Iedereen kiest zijn eigen thema’s of onderwerpen: natuur, reportage, stillevens, landschap, architectuur, portret, straat, ……

Vriendschap en fotografie vormen de basis van onze werking. De leden zijn in meer of mindere mate gepassioneerd door hedendaagse fotografie.

Op de samenkomsten zijn er leeravonden in workshops & theoriethema’s over fotografie en bewerkingen. Ook zijn er uitstappen in clubverband met verschillende thema’s.

Fotoclub DiFoDess organiseert jaarlijks een expositie van eigen werk in het Woonhuis De Hei, Lokaal De Swing, Kruisberg 16, 2480 Dessel.

Fotoclub DiFoDess ontmoet elke eerste en de derde donderdag van de maand om 19.30 uur te Dessel, Woonhuis De Hei, Lokaal De Swing, Kruisberg 16, om foto’s te delen, te leren over basisfoto-technieken en om plezier te hebben bij het maken van foto’s.

Iedereen is welkom, ongeacht welke ervaringen of fototoestel dat je hebt. Wil je graag een vergadering bijwonen, volg dan deze link Aanvraag uitnodiging