Sponsor Lijst

Autocenter Meeus

Als zaakvoerder heeft Benny Meeus al ruim 20 jaar ervaring in de autosector. Hij begon zijn carrière bij zijn vader Cyriel. Cyriel die zelf 25 jaar bij Touring Wegenhulp heeft gewerkt en als bijberoep een garage uitbaatte, besloot in 1995 om een stuk grond aan te kopen in de ambachtszone in Retie.. Benny die zijn studies autotechniek ondertussen had voltooid is toen mee in de zaak gekomen. De eerste jaren werd er het onderhoud, carrosseriewerken en verkoop van alle merken gedaan.
Toen Benny in 2010 zijn eigen bedrijf oprichtte kwam ook zijn vrouw Ann mee in de zaak.
In 2015 zijn we door omstandigheden in Mol terecht gekomen. De bestaande Honda garage hield op te bestaan. Het cliënteel werd dan ook overgenomen, evenals de twee werknemers.
Met Hyundai hebben we een merk dat de laatste jaren een sterke opmars heeft gekend en dat nog steeds één van de sterkst groeiende merken is.
Met de bouw van een nieuwe showroom willen we onze klanten dan ook de best mogelijke service geven die ze zeker verdienen.Maxim’s Men s Fashion

Bij Maxim’s Men’s Fashion in Dessel zorgen Carine en Dorien voor een persoonlijke aanpak waarin jij als klant algemeen centraal staat. Wij bieden een ruim, gevarieerd aanbod met oog voor stijl en kwaliteit, we gaan prat op onze klantvriendelijkheid en service en nemen geen genoegen met minder dan een tevreden klant. Bij ons vind je naast een collectie aan vernieuwende kleding ook bijpassende accecoires, underwear, cadeautjes en meer. Onze merken: ANTWRP | BEN SHERMAN | FRED PERRY | LYLE&SCOTT | BLUEFIELDS | NENA&PASADENA | TED BAKER | ZILTON | BLACK AND GOLD | R2 | DSTREZZED | LEE COOPER | MEYER | MUCHACHOMALO | BALLIN | PURE WHITE … Maten van X-SMALL tot 4XLDe Bierbron

Deze drankenhandel werd opgericht door Richard Schillebeekx die eerder als wielrenner een mooi palmares bij elkaar fietste. In 1966 , toen hij het koersen voor bekeken hield, begon hij te werken bij brouwerij Sterkens in Meer en deed voor hen een huis-aan huis ronde.
In 1982 opende hij samen met zijn vrouw Maria in de gebouwen van voormalige limonadefabriek Verschueren de drankenhandel ‘De Bierbron’. Ook de horeca werd verder uitgebouwd.
In het najaar van 1996 werd de winkel vergroot tot een oppervlakte van 600m².
Bart, de zoon van Richard, werkt al sinds 1991 mee in de zaak als zelfstandig vennoot en dochter Inge is sinds maart 2008 fulltime als zelfstandig vennoot gestart. Een echte familiezaak dus waar ook de ouders van Richard meer dan een handje hebben toegestoken.
Sinds het najaar van 2009 bedraagt de oppervlakte van onze vernieuwde winkel 1250m². Zo kunnen wij onze klanten een nog ruimer assortiment aanbieden.


Foto Konijnenberg

Foto Konijnenberg is dé specialist in foto- en videoapparatuur. Wij staan voor topproducten, deskundig advies, uitstekende service en messcherpe prijzen. Al sinds 1974 zijn wij de toonaangevende specialist in Europa op het gebied van foto- en videoapparatuur en aanverwante artikelen.

Op onze webshop en in onze vestigingen in Den Ham en Turnhout (België) bieden wij een zeer uitgebreid assortiment voor zowel de (semi-) professional als hobbyist. Bovendien hebben wij, onder de naam Photospecialist, webshops in 10 verschillende landen in Europa.

Ongeëvenaarde productkennis en ervaring:

Kenners Kiezen Konijnenberg! Wat Foto Konijnenberg in de markt onderscheidt – naast het enorme productaanbod – is om te beginnen een ongeëvenaarde hoeveelheid productkennis en praktische ervaring. Onze verkoopadviseurs zijn stuk voor stuk enthousiaste foto- en videoliefhebbers die hun vak op de voet volgen en dus precies weten waarover ze praten. Zo bent u als klant altijd verzekerd van een advies dat perfect aansluit op uw wensen en mogelijkheden. Bovendien organiseren we regelmatig leerzame workshops en interessante masterclasses waar u kennismaakt met de nieuwste producten en ontwikkelingen.


PVM Dessel

Bij PVM staan u en uw auto centraal. Of u nu langskomt voor onderhoud, de aankoop van een nieuwe Nissan, Peugeot, tweedehands wagen van diverse merken of voor een wagen in verhuur… wij nemen uw wensen zeer persoonlijk. Een meerwaarde bieden aan de klant, dat is waar het bij PVM écht om draait. Onze leuze: “PVM… voor een nog betere service”! En dat is geen loze belofte, dat merk je al snel genoeg.Kleding Bylemans

Kleding Bylemans in het centrum van Olmen kent een lange geschiedenis. De zaak werd in 1920 opgericht door Arthur Bylemans en echtgenote Sidonia Sels. Na diverse uitbreidingen en renovaties  in 1926 en 1950, zakten de klanten van heinde en ver af naar Olmen , en werd Kleding Bylemans een begrip. Meer recenter nog, onderging de zaak renovaties & uitbreidingen in 1989, 1992 en 2001. Kleding Bylemans is een familiebedrijf dat reeds generaties lang door de hele familie Bylemans wordt gedragen. Na zaakvoerders Elza en Marcel, wordt kleding Bylemans momenteel geleid door de derde opeenvolgende generatie, namelijk Mieke en Jef. Onder hun leiderschap is de zaak uitgebreid naar een trendy en jonge winkel voor het hele gezin, gecombineerd met de meer traditionele kleding waarvoor ze bijna een eeuw bekendstaan.

Kleding Bylemans kleedt reeds generaties lang !