Als familiebedrijf heeft Dockx sinds zijn oprichting in 1985 een indrukwekkende groei gekend. Waar Woningbouw Dockx zich aanvankelijk toespitste op particuliere woningbouw en villabouw, schakelde Dockx begin jaren 2000 over op eigen projectontwikkelingen en realisaties.

Naast de eigen bouwafdeling ontwikkelde zich doorheen de jaren ook een uitgebreid immobiliënaanbod. Met de creatie en overname van tal van vennootschappen werd in 2007 Dockx Holding NV opgericht. Intussen herbergt de Dockx Holding een 15-tal vennootschappen met een bijzondere focus op enerzijds projectontwikkeling, en anderzijds op de realisatie van woonzorgcentra, assistentiewoningen (serviceflats), residentiële projecten en bedrijventerreinen. Een overzicht van onze voornaamste realisaties vindt u lager op deze website.

Het immo-luik biedt naast residentieel en zorgvastgoed, ook bedrijfspanden, hotels en andere horeca aan. Hiervoor kan u terecht op onze immo-website. Onze expertise en jarenlange ervaring in zowel projectontwikkeling als de realisatie van al uw projecten, gecombineerd met de laagdrempeligheid van een familiale onderneming maken van Dockx een unieke partner.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.