LudoSelfie

Geboren te Lommel in 1956  , en woonachtig te Dessel.
Op mijn 20 jaar trok ik samen met mijn vrouw en vrienden  de Zwitserse alpen in om hoog toeren te maken, van al die prachtige bergtoppen en landschappen wilde ik natuurlijk mooie foto’s, zo is mijn hobby ontstaan .
Mijn eerste analoog toestel was een Chinon daarna Minolta en dan Nikon, met deze toestellen werden er mooi beelden gemaakt, maar wat doe je daar allemaal mee, de interesse groeide verder en toen de fotoclub Spinfo te Dessel een foto-wedstrijd organiseerde voor inwoners van Dessel was ik helemaal vertrokken.
Door de talrijke foto opdrachten van uit de club werd het een ware ontdekkingsreis in de fotografie, landschap, architectuur, natuur ( bloemen en dieren ), portret en model, deze laatste twee genieten door al de jaren heen wel mijn grootste voorkeur, al kan je me ook wel eens tegen komen in het Goor te Dessel,  of Prinsen park te Retie, en natuurlijk bij de plaatselijke voetbal club Dessel sport of andere evenementen.
Sinds maart van dit jaar fotografeer ik 40 jaar  met nog steeds even veel passie en plezier en de resultaten mogen nog steeds gezien worden.
Zelf ben ik nu al wel 62 jaar en gepensioneerd maar mijn fotografie houdt me nog steeds actief en jong.