Op zaterdag 9 juni waren we zeer voltallig aanwezig (Tiny, Jan C, Jan J, Ludo, Bart, Pim, Alois en Yves) op het  Stedelijk moto-cross Centrum te Lommel. Het was een zeer warme dag en het leek dat er niet veel piloten aanwezig gingen zijn. Toch rond 14:00 werd  het wat drukker en konden we starten. Eerst nog wat technische uitleg en dan maar het parcours op om te starten.  We werden enkele keren goed bedolven onder een wolk zand die deze crossers achter lieten wanneer ze ons passeerden. Rond 15 uur was het tijd om een lekker pintje te gaan drinken om onze dorst te lessen en de eerste beelden te kunnen bekijken en ervaringen te delen. Het was een zeer goede sfeer, iedereen was uitbundig aan het scrollen op de display’s van de camera’s en Pim had al direct een lading foto’s naar zijn GSM gestuurd om te delen via WhatsApp.

Rond 16:30 werd de foto-tocht stopgezet en werd er in de cafetaria nog duchtig na gediscussieerd met een drankje. Rond 17:30 was iedereen terug naar huis met een lading SD kaartjes die vol staan, lege batterijen en stoffige camera’s die thuis een grondige poetsbeurt moeten krijgen. Nu nog alles verwerken en dat zal zeker ook zijn tijd nemen.

Het was een geslaagde uitstap en voor herhaling vatbaar.

Voor de foto’s van Yve Minnen, klik hier: Motocross Lommel – Yve Minnen

Voor de foto’s van Jan Jacobs, klik hier: Motocross Lommel – Jan Jacobs

Voor de foto’s van Jan Caers, klik hier: Motocross Lommel – Jan Caers

Voor de foto’s van Alois Van Echelpoel, klik hier: Motocross Lommel – Alois Van Echelpoel


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.